פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגה בחושה מקמח כוסמין מייפל פקאן

עוגה בחושה מקמח כוסמין מייפל פקאן

עוגה בחושה מקמח כוסמין

עוגה בחושה קלה להכנה בתוספת אגוזי פקאן טחונים בתוך העוגה ושלמים מעל בתוספת מייפל. עוגות בחושות הן המועדפות עלי. כשמתחשק משהו מתוק ומהיר בלי להפריד ביצים אני מכינה בחושה. בבלוג תמצאו בחושה שוקולד,גבינה עם תפוחים ועוד רבות וטובות. ניתן להחליף קמח כוסמין בקמח רגיל וקרם קוקוס עם חלב או מיץ תפוזים.

 

עוגה בחושה מקמח כוסמין מייפל פקאן

מצרכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ

  • 4 ביצים בגודל L
  • 3/4 כוס סוכר(150 גרם)
  • 1/2 כוס שמן קנולה(120 מ"ל)
  • 2 כפות מייפל
  • 1/2 כוס קרם קוקוס/חלב/מיץ תפוזים
  • כוס קמח כוסמין לבן(140 גרם)/קמח רגיל
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • כוס אגוזי פקאן טחונים(100 גרם)

לקישוט

  • 1 כוס אגוזי פקאן טבעיים
  • מייפל לזילוף

אופן ההכנה

  1.  מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם בלון הקצפה מערבלים ביצים וסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת בלילה בהירה ותפוחה. מוסיפים מייפל, שמן וקרם קוקוס. מוסיפים קמח מנופה, אבקת אפיה ואגוזי פקאן טחונים מערבבים מעט לאיחוד.
  3. משמנים תבנית אפיה בקוטר 24 ס"מ ומוזגים את הבלילה. מסדרים סביב את אגוזי פקאן.
  4. אופים כ- 40 דקות. בודקים עם סכין שיש מעט פירורים ומוציאים.
  5. מוזגים מייפל כשהעוגה חמה.

 

 

עוגה בחושה מקמח כוסמין

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *