פיצה פיצוץ והמון מחמאות
פיצה פיצוץ אחת הטעימות שאכלתי. התגובה של אלמוג לא איחרה לבוא "אימאל'ה אין על הפיצות שלך וזאת הטעימה שאכלתי" טוב נו השקעתי קצת . לקבל מחמאה מאלמוג כאילו קיבלתי מחמאה מהשף "חיים כהן" הוא אנין טעם וחייבים לדייק במתכונים.
פיצה פיצוץ והמון מחמאות
מצרכים לבצק לפיצה אחת משפחתית
- 1.5 כוסות קמח רגיל (210 גרם)
- 1/4 כפית שמרים יבשים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס מים פושרים(120 מ"ל)לפי ספיגה
- 3 כפות שמן זית
לרוטב:
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
- 1 קופסת עגבניות חתוכות או עגבניות טריות קצוצות
- 2 כפות רסק עגבניות
- כפית מלח
- 1 פלפל שחור גרוס
- כפית פפריקה
- 5 עלי בזיליקום
- כף שמן זית (לשולי הבצק)
- שומשום לשולי הבצק
מעל הרוטב:
- גבינת מוצרלה מגוררת, ארטישוק משומר, גבינה צהובה, זיתי קלמטה,אמנטל מגוררת, טונה בשמן ובצל סגול.
אופן ההכנה
- לרוטב: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים בצל ומזהיבים מעט. מוסיפים את העגבניות ורסק ומתבלים ,מערבבים מבשלים כ-20 דקות. מוסיפים עלי בזיליקום מצננים.
- להכנת הבצק: מנפים את הקמח ,מוסיפים את יתר המצרכים, מערבלים במיקסר עם וו לישה כ-7 דקות. מגלגלים לכדור משמנים מעט ומתפיחים כחצי שעה. מרדדים את הבצק לעיגול דק עם שוליים. מורחים מעט שמן זית בשוליים ומפזרים שומשום. מתפיחים כחצי שעה.
- מורחים רוטב עגבניות, מסדרים את התוספות, גבינת מוצרלה, אמנטל, ארטישוק משומר, פטריות שמפיניון, טונה ובצל סגול. מפזרים גבינה צהובה מגורדת, אופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) כ-15 דקות.
Post Views: 3,395