פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

פיצה פיצוץ והמון מחמאות

פיצה פיצוץ והמון מחמאות
פיצה פיצוץ והמון מחמאות

פיצה פיצוץ אחת הטעימות שאכלתי. התגובה של אלמוג לא איחרה לבוא "אימאל'ה אין על הפיצות שלך וזאת הטעימה שאכלתי" טוב נו השקעתי קצת . לקבל מחמאה מאלמוג כאילו קיבלתי מחמאה מהשף "חיים כהן" הוא אנין טעם וחייבים לדייק במתכונים.

פיצה פיצוץ והמון מחמאות

פיצה פיצוץ והמון מחמאות

מצרכים לבצק לפיצה אחת משפחתית

  • 1.5 כוסות  קמח רגיל (210 גרם)
  • 1/4 כפית שמרים יבשים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס מים פושרים(120 מ"ל)לפי ספיגה
  • 3 כפות  שמן זית

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 קופסת עגבניות חתוכות או עגבניות טריות קצוצות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  •  כפית מלח
  • 1 פלפל שחור גרוס
  •  כפית פפריקה
  • 5 עלי בזיליקום
  • כף שמן זית (לשולי הבצק)
  • שומשום לשולי הבצק

 מעל הרוטב:

  • גבינת מוצרלה מגוררת, ארטישוק משומר, גבינה צהובה, זיתי קלמטה,אמנטל מגוררת, טונה בשמן ובצל סגול.

אופן ההכנה

  1. לרוטב: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים בצל ומזהיבים מעט. מוסיפים את העגבניות ורסק ומתבלים ,מערבבים מבשלים כ-20 דקות. מוסיפים עלי בזיליקום מצננים.
  2. להכנת הבצק: מנפים את הקמח ,מוסיפים את יתר המצרכים, מערבלים  במיקסר עם וו לישה כ-7 דקות. מגלגלים לכדור משמנים מעט ומתפיחים כחצי שעה. מרדדים את הבצק לעיגול דק עם שוליים. מורחים מעט שמן זית בשוליים ומפזרים שומשום. מתפיחים כחצי שעה.
  3. מורחים רוטב עגבניות, מסדרים את התוספות, גבינת מוצרלה, אמנטל, ארטישוק משומר, פטריות שמפיניון, טונה ובצל סגול. מפזרים גבינה צהובה מגורדת, אופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) כ-15 דקות.

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *