4 כרעיים ללא עור
2 כוסות בורגול גס מושרה במים חמים כעשרים דקות
3 כפות שקדים מולבנים קלויים על מחבת יבשה
2 כפות צנוברים קלויים על מחבת יבשה
3 כפות חמוציות
6 משמש מיובש(אני משתמשת באורגני)
חופן פטרוזיליה
2 שיני שום כתוש
2 בצלים בינוניים או אחד גדול קצוצים דק
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
שמן זית
לתיבול העוף
3 כפות אריסה פיקנטית
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות.
1. משרים את הבורגול במים חמים כעשרים דקות עד לריכוך.
2. מטגנים, בשמן זית, את הבצל ומתבלים במלח ובפלפל שחור עד להזהבה.
3. מסננים את הבורגול ומתבלים בבצל המטוגן, שום, חמוציות, משמשים, שקדים צנוברים קלויים ופטרוזיליה הקצוצה.
4. מעבירים לתבנית אפייה, את הבורגול.
5. מערבבים את חלקי העוף עם אריסה מלח פלפל ושמן זית, מניחים מעל לבורגול.
6. מכסים את התבנית בנייר כסף, מכניסים לאפייה במשך חצי שעה. מסירים את הנייר כסף ומבשלים עוד חצי שעה עד להשחמה.
7. מעטרים את התבנית בסלרי ומגישים.