פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגת שוקולד קוקוס

עוגת שוקולד קוקוס

עוגת שוקולד קוקוס

עוגת שוקולד קוקוס סופר מרשימה רכה ועסיסית שמכילה גם קוקוס טחון וחלב קוקוס להדגשת הטעם. אנחנו חובבים מאוד קוקוס והשילוב עם שוקולד ממכר ממש. העוגה מתאימה לחג הפסח. אם נשאר לכם קמח מצות דק זה הזמן להשתמש בו. להכנת העוגה מקרימים נטורינה ללא שומן מוקשה, ללא חומרים משמרים, ללא שומן טראנס וסוכר מוסיפים ביצים בכל פעם ביצה ומערבלים היטב. מוסיפים את הקמחים עם הנוזלים ומערבבים עוד מעט.

עוגת שוקולד קוקוס בכ

 

עוגת שוקולד קוקוס

מצרכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ

  • 100 גרם נטורינה(מחמאה)
  • כוס סוכר(200 גרם)
  • 2 ביצים בגודל L
  • 1-1/4 קמח מצה דק לעוגות(180 גרם) או קמח רגיל ( כוס וחצי 210 גרם)
  • 1/2 כוס קקאו(70 גרם)
  • שקיק אבקת אפיה(10 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה(200 גרם)/שמנת צמחית+כף מיץ לימון לפרווה
  • 1/2 כוס קוקוס טחון(50 גרם)
  • כוס חלב קוקוס(240 מ"ל) שימו לב לא קרם קוקוס

לציפוי:

  • 200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
  • 200 מ"ל חלב קוקוס
  • 2 כפות קקאו

אופן ההכנה

  1. בקערת המיקסר מקציפים נטורינה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומקציפים היטב אחרי כל הוספה.
  2. מנפים לקערה נקייה קמח מצה, אבקת אפיה וקקאו. מוסיפים קוקוס ומערבבים.
  3. מערבבים שמנת חמוצה וחלב קוקוס.
  4. מוסיפים לתערובת המוקצפת(נטורינה, סוכר וביצים) את הקמח ותערובת השמנת החמוצה ומערבלים עד שהתערובת אחידה.
  5. משמנים תבנית בקוטר 24 ס"מ ויוצקים ומיישרים את הבלילה. אופים בחום 170 מעלות כ-40 דקות ומצננים.
  6. ממסים במיקרו חלב קוקוס ושוקולד מערבבים ויוצקים על העוגה. מניחים שבלונה מנפים על העוגה קקאו.
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *