פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

ריבת תותים קלאסית

ריבת תותים עשירה עם מרקם חלק או חתיכות שלמות,אחרי שתכינו בפעם הראשונה לא תחזרו לקנות
אף פעם. בלי חומרים משמרים והמון אהבה. הבית מתמלא ריח מתקתק והטעם משגע!!!!אל תשכחו לשמור
מעט רוטב במקפיא לקינוחים שלכם.

מצרכים

  • 900 גר` תותים טריים אדומים חצויים
  • מיץ וקליפה מגורדת מלימון
  • 600 גר` סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 3 טיפות תמצית ורדים

אופן ההכנה

  • מסירים את העוקץ ושוטפים היטב את התותים(עדיף להשרות כ-10 דקות ולשטוף).
  • מכניסים את התותים לסיר עם הסוכר,לימון ,קליפה מגורדת,סוכר וניל,ותמצית ורדים.
    מעבירים למקרר כל הלילה(זה הסוד לתותים שלמים).
  • את התותים והנוזלים שהצטברו מעבירים לסיר עמוק ומבשלים על להבה גבוהה כ-10 דקות .מערבבים
    מנמיכים להבה ,מבשלים עוד 30 דקות תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים יתאדו מעט והתותים נשארים שלמים.
  • מצננים מעבירים לצנצנת אטומה ומעבירים למקרר או למקפיא עד לשימוש.
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן