פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

פלאפל חומוס ופטריות אפוי

את הפלאפל המטריף הזה אופים, מוסיפים פטריות קצוצות דק כוסברה ופטרוזיליה ותבלינים בדיוק כמו המטוגן,הטעם מושלם.

 

מצרכים:

2 כוסות גרגירי חומוס שהושרו כ-12 שעות

5 פטריות פורטובלו קטנות קצוצות דק

3 כפות פירורי לחם

חופן עלי פטרוזיליה

חופן עלי כוסברה

1 בצל בינוני

3 שיני שום

כפית שטוחה מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית שטוחה כמון

כפית אבקת סודה לשתייה

תרסיס שמן

אופן הכנה:

1. מכניסים את כל החומרים, למעט הפטריות וסודה לשתייה, למערבל מזון וטוחנים עד לקבלת עיסה אחידה.

2. מוסיפים פטריות וסודה לשתייה מערבבים היטב,מניחים במקרר לחצי שעה לפחות.

3. משמנים נייר אפייה,יוצרים כדורים בעזרת הידיים פוחסים מעט ומניחים בתבנית. מרססים על הכדורים שמן או מורחים עם מברשת .

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 30 דקות.

מומלץ להכין סלטים:

-טחינה (מלח,מיץ לימון,שום כתוש,מים קרים מאוד)

-סלט קרם אבוקדו (3 עגבניות שרי,שום,מיץ לימון,מלח,פלפל שחור גרוס)טוחנים הכל במעבד מזון

בודקים ומתקנים תיבול.

-סלט עגבניות(עגבנייה חתוכה לקוביות,פלפל ירוק חריף חתוך לעיגולים,מיץ לימון,מלח,שמן זית)

הכנתם מתכון מהבלוג? אל תשכחו לתייג @יפצ'וק מבשלת ואופה  באינסטגרם
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן