עוגת שוקולד פאדג'ית ללא קמח
עוגת שוקולד רכה וטעימה ללא קמח מרקם פאדג' מתאימה לכל השנה. העוגה קלה להכנה בלי להפריד ביצים בתוספת קמח כשר לפסח קוקוס ושקדים טחונים דק וקרם שוקולד פרווה בתוספת קרם קוקוס.
מצרכים לתבנית בגודל 24 ס"מ
- 4 ביצים שלמות בגודל L
- כוס סוכר לבן(200 גרם)
- שוקולד מריר (100 גרם)
- 3/4 כוס שמן קנולה(180 מ"ל)
- 3/4 כוס מים (180 מ"ל)
- כף תמצית וניל
- 1 שקית קמח תופח כשר לפסח(200 גרם)/קמח ללא גלוטן
- 3 כפות קקאו
- 2 כפות קוקוס
- 3 כפות שקדים טחונים
לגנאש שוקולד
- שוקולד מריר(100 גרם)
- 3 כפות קרם קוקוס
אופן ההכנה
- נחמם תנור ל-170 מעלות מצב סטטי.
- לקערית שמתאימה למיקרוגל נכניס שוקולד מריר, קקאו, חצי כוס סוכר ו-3/4 כוס מים לדקה וחצי עד להמסה מלאה וקבלת בלילה חלקה. נצנן מעט.
- בקערת מיקסר נקציף ביצים שלמות עם יתרת הסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. ננמיך את המיקסר, נוסיף בזרם דק את השמן, קרם שוקולד שהמסנו במיקרוגל ותמצית וניל נערבל עד לקבלת מסה אחידה.
- בקערה נערבב את הקמח, קוקוס וקמח שקדים. נוסיף לבלילה כף אחר כף במהירות איטית או ידנית בתנועות קיפול עד להטמעת כל תערובת הקמחים והקוקוס.
- נשמן תבנית עגולה ונמזוג את הבלילה.
- נעביר לתנור שחומם מראש ל-35 דקות.(תלוי בתנור) שימו לב לא לאפות יותר מדי.
Post Views: 992
2 תגובות
במה אפשר להחליף את הקרם קוקוס?
תודה
היי
שמנת מתוקה