פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגת מייפל תפוזים אגוזים וקינמון

עוגת מייפל תפוזים אגוזים וקינמון

העוגות שאני הכי אוהבת בחושות תפוזים בתוספת אגוזי מלך. אלה הקבועות שאני מכינה כשהילדים מגיעים בתוספת אחת יותר מושקעת.


 

מצרכים לתבנית מס' 24

  • 4 ביצים בגודל L
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 2 כוסות קמח תופח (280 גר')או קמח רגיל+אבקת אפייה
  • כוס סוכר לבן (200 גרם)
  • חצי כוס שמן קנולה (100 מ"ל)
  • קורט מלח

לזרייה מעל לעוגה

  • 100 גר' אגוזי מלך גרוסים גס
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 כף קינמון
  • 1 כף קמח
  • חצי כוס מייפל מעל לעוגה או אבקת סוכר

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים שלמות, סוכר, מלח וסוכר וניל עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. להוסיף שמן ומיץ תפוזים בזרם דק תוך ערבוב כשתי דקות.
  4. לנפות ולהוסיף קמח תופח לערבב בתנועות קיפול, עד לאיחוד החומרים.
  5. לצקת לתבנית משומנת ומקומחת היטב את הבלילה לפזר סביב אגוזי מלך, וקינמון.
  6. לאפות כ-40 דקות ב-180 מעלות.
  7. מוציאים מהתנור מוזגים על העוגה החמה סירופ מייפל בנדיבות.


להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן