פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגת ביסקוויטים קרם פיסטוק

עוגת ביסקוויטים קרם פיסטוק

לא תכננתי להעלות מתכון יש המון עוגות ביסקוויטים בבלוג ראו כאן לאחר בקשות של המון עוקבים באינסטגרם ישבתי לכתוב מתכון. לא משנה מה מכינים וכמה מתאמצים בסוף הילדים והעוקבים זוכרים או מבקשים עוגת ביסקוויטים. נשארו לי המון פרודוקטים ממתכון אחר שהכנתי עם בצק עלים אז  ערבבתי קרם פטיסייר מוכן של גד שהוא נפלא בעיניי עם שמנת מתוקה ומחית פיסטוק ויצא מעדן!!!

עוגת ביסקוויטים קרם פיסטוק

מצרכים לתבנית בגודל 24×24 

  • 500 גרם ביסקוויטים פתיבר (אני אוהבת את השמנמנים)
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 1 קופסה קרם פטיסייר של גד(250 גרם)
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • 1/4 כוס חלב
  • 2 כפות מחית פיסטוק
  • 50 גרם אגוזי ברס(אגוזי לוז מסוכרים)
  • 50 גרם פיסטוק לא קלוי גרוס גס

 אופן ההכנה

  1. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מקציפים שמנת מתוקה קרה מאוד ,חלב ושלוש כפות אינסטנט וניל לקרם יציב, עוצרים ומוסיפים קרם פטיסייר ממשיכים להקציף, מוסיפים מחית פיסטוק מקציפים עוד 20 שניות.
  3. מניחים בתבנית שכבה של פתיבר (אין צורך להרטיב לפני יש המון נוזלים בקרם).
  4. מורחים קרם בנדיבות, מפזרים אגוזי ברס או פיסטוק בין השכבות, ממשיכים ליצור שכבות נוספות של ביסקוויטים,קרם ואגוזי ברס. מסיימים בשכבה של קרם ומפזרים מעל פיסטוק.
  5. מכסים את התבנית עם ניילון נצמד ומקררים 4 שעות עד להתייצבות.

 

**לשילוב פס מחית פיסטוק בעוגה: להמס 100 גרם שוקולד לבן+2 כפות מחית פיסטוק+120 מ"ל שמנת מתוקה לערבב היטב.

עוגת ביסקוויטים מחית פיסטוק

 
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

  1. לא ברור מהמתכון איך עושים מחית פיסטוק?
    ואיפה קונים אגוזי ברס?

    1. היי מיכל
      מחית פיסטוק מכינים מפיסטוקים קלויים שטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מחית ירקרקה. בכל מקרה יש בחנויות מתמחות.
      אגוזי ברס קונים בחנויות מתמחות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *