סלט כרוב לבן אסייתי
סלט כרוב אסייתי מעולה שמככב המון על שולחני. מרכיבים מאוד פשוטים וטעמים נפלאים.
מצרכים:
- 1/2 כרוב בינוני
- 2 כפות שומשום
- 2 כפות סויה
- 1 כף חומץ רגיל
- 2 כפות שמן קנולה
- 2 כפות שמן שומשום
- 2 כפות סוכר חום
- חופן אגוזי מלך קלויים
אופן ההכנה
- קולים על מחבת יבשה את השומשום 3-4 דקות, עד שהוא משחים. מניחים בצד. מוסיפים למחבת אגוזי מלך וקולים כ-3 דקות.
- פורסים דק את הכרוב.
- מערבבים היטב בקערה עמוקה את הסויה, חומץ, שמן שומשום, שמן קנולה והסוכר. מוסיפים לקערה את הכרוב הפרוס ומערבבים. את השומשום הקלוי ואגוזי מלך רצוי להוסיף לפני ההגשה, כדי שישמור על פריכות.
Post Views: 3,178