פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

סהרוני שקדים

סהרוני שקדיםסהרוני שקדים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

עוגיות פריכות עם חמאה ושקדים טחונים שאי אפשר להפסיק לנשנש מהן.

מצרכים ל-80 סהרונים

  • 150 גרם חמאה רכה (להוציא מהמקרר רבע שעה לפני)
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל
  • 100 גרם שקדים טחונים גס
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • 1 ביצה בגודל L

לקישוט:

  • אבקת סוכר

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
  2. מערבלים חמאה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית-בינונית כ-5 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה.
    מוסיפים את השקדים, קמח מנופה, אבקת אפיה, ביצה  ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
  3. יוצרים כדורים בקוטר 1/2 2 ס"מ, מגלגלים לגליל בקוטר 1 ס"מ ומקפלים לסהרון. מניחים בתבניות.
  4. אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהעוגיות זהובות. מצננים היטב.
  5. זורים מעל אבקת סוכר בנדיבות.

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן