בראוניז רכים ושוקולדיים פרווה
בראוניז רכים ושוקולדיים פרווה באפס מאמץ וטעם נפלא אף אחד לא רגיש שהם ללא חמאה. את הקינוח הכנתי ללא מוצרי חלב יש לי כמה אורחים שאלרגיים אחת מהן היא הנכדה הקטנה שלנו. כשהיא מגיעה כל הקינוחים נטולים מוצרי חלב וטעימים בטירוף. שימו לב לא לאפות יותר מידי כי אז הבראוניז הופכים לעוגת חנק. ניתן להוסיף אגוזי מלך או פקאן,פירות יער ועוד.
בראוניז רכים ושוקולדיים פרווה
מתכון לתבנית מרובעת בגודל 35×25
מצרכים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1/2 כוס או 120מ"ל שמן קנולה
- 4 ביצים בגודל L
- כוס סוכר לבן(200 גרם)
- קורט מלח
- אחד וחצי כוסות קמח לבן(210 גרם)
- כוס אגוזי מלך שלמים
אופן ההכנה
- מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות (במצב סטטי =).
- בקערה שמתאימה למיקרו ממסים שוקולד מריר ושמן עד לקבלת תערובת הומוגנית.
- מוסיפים ביצים, סוכר ומלח ומערבבים במטרפה לאיחוד (חשוב לעבוד בזריזות כדי שהביצים לא ייקרשו מחום השוקולד).
- מוסיפים קמח ומקפלים לבלילה בתנועות קיפול עד להטמעת כל הקמח. מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות.
- מניחים בתבנית נייר אפייה ויוצקים את הבלילה. מיישרים עם כף לחה מעט.
- אופים ב-180 מעלות 25 דקות בלבד( תלוי בתנור שלכם), עד שהמאפה תפוח ומתחיל להיסדק בשוליים אבל עדיין רך למגע.
- מצננים ופורסים לקוביות.
Post Views: 748