פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

ספינג' מרוקאי

ספינג' מרוקאי

 בחג החנוכה כשכולם אכלו סופגניות עם ריבת תות אצלנו הכינו ספינג' סופגניות מרוקאיות מטוגנות בצורת טבעות  ובנוסף ובגלל החצי הספרדי אימי הכינה רוסקיטאס-בייגלה מתוק "שוחה" בשמן עמוק מצופה בסירופ סוכר וקוקוס וכך במשך כל החג אימי הכינה את כל המטוגנים גם מתוקים וגם מלוחים (כמויות השמן הספיקו לשנה שלמה)

ספינג' מרוקאי

 

מצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 50 גר` שמרית או שתי כפות שמרים יבשים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כף מלח
  • 4 כוסות מים פושרים(כוס קשיחה לשתייה חמה 160-180 מ"ל)
  • 1 ליטר שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מנפים ומערבבים קמח ושמרים.
  2. מוסיפים את הסוכר, והמלח וממשיכים לערבב. מוסיפים חצי מכמות המים ולשים עוד שתי דקות.
  3. מוסיפים את יתרת המים וממשיכים ללוש עוד כדקה ,הבצק אמור להישאר נוזלי ויציב זה בסדר.
  4. מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח (אפשר לילה במקרר).
  5. מוציאים אוויר מהבצק ומתפיחים שוב לעוד כחצי שעה.
  6. מחממים את השמן חצי גובה של הספינג',טובלים את הידיים במים צובטים חתיכה מהבצק יוצרים חור ומטגנים.
    מניחים על נייר סופג טובלים בסוכר …ומתענגים!!

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

  1. המתכון הכי הכי נכון,לא שמן בבצק ולא ביצה.ספינג זה ספינג לא עוגה.
    תבורכי יפצוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *