פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

קוביות בראוניז וגבינה חלומיים

קוביות בראוניז וגבינה חלומיים

קוביות בראוניז וגבינה חלומיים

קוביות בראוניז עם גבינה חלומיים שלא תפסיקו לאכול. את הבראוניז הכנתי עם קקאו איכותי במקום שוקולד ואת החמאה החלפתי בשמן. עד לא מזמן לא אכלתי קינוחים עם גבינה ושוקולד משהו בחמיצות של הגבינה לא הסתדר לי. חשוב לא לאפות יותר מדי שלא יתייבש. את מלית הגבינה רצוי להעביר לשקית זילוף, אפשר כמובן עם כפית בצורה חופשית. במבחן הטעם יצא מושלם בעלול התלהב עכשיו אבדוק עם הילדים.

קוביות בראוניז וגבינה חלומיים

קוביות בראוניז וגבינה חלומיים

מצרכים לתבנית מרובעת בגודל 24×24

בראוניז:

  • חצי כוס שמן קנולה(100 מ"ל)
  • כוס קמח(140 גרם)
  • 4 ביצים גודל L
  • 3/4 כוס סוכר לבן(150 גרם) או סוכר קנים חום
  • 2 כפות גדושות  קקאו איכותי
  • 3 כפות שטוחות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • שקיק סוכר וניל

מלית גבינה:

  • 250 גרם גבינת טוב טעם
  • חצי קופסה שמנת חמוצה של פעם 9% (100 גרם)
  • 4 כפות סוכר לבן
  • שקיק סוכר וניל
  • ביצה בגודל L
  • 2 כפות אינסטנט וניל
  • 2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

  1. משמנים ומרפדים תבנית בנייר אפייה, מחממים תנור ל 170 מעלות.
  2. מערבבים את מצרכי המלית מוזגים לשקית זילוף, מעבירים למקרר עד להכנת העוגה.
  3. מקציפים ביצים עם סוכר חום לקבלת קצף בהיר ואוורירי כ-5 דקות.
  4. מוסיפים לביצים את השמן בזרם דק תוך ערבוב.
  5. מנפים ומוסיפים קמח, אבקת אפיה, קקאו וקורנפלור מערבבים עם מרית בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים.
  7. מוציאים את מלית הגבינה מן המקרר ומזלפים שתי וערב.
  8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים כ-40 דקות עד שהעוגה מתייצבת ומעט רוטטת וצבע הגבינה נשאר בהיר.
  9. מצננים לטמפ' החדר וחותכים לקוביות. מעבירים לקירור עד להגשה.
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *