פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

סופגניות אשל

סופגניות אשל

סופגניות אשל

כמו שכבר סיפרתי לכם אני לא אוהבת סופגניות וגם ילדיי לא. אנחנו אוהבים ספינג' והמון!!בכל זאת החלטתי להכין את הסופגניות האלה כי הן הרבה יותר אווריריות. ראיתי ברשת בכל מיני ואריאציות וכולן פחות או יותר אותו דבר. ללא התפחה מהירות הכנה וטעימות מאוד !!מילאתי עם ריבת תות הכי פשוטה.

סופגניות אשל

סופגניות אשל

מצרכים:
  • 2 אשל
  • 2 ביצים בגודל L
  • 1 חבילה קטנה של קמח תופח אסם (3 וחצי כוסות קמח תופח)
  • כפית גרידת תפוז / לימון (לא חובה)
  • כף ברנדי/ערק
  • 4 כפות סוכר
  • כפית תמצית וניל
למילוי והגשה:
  • אבקת סוכר, ריבה, סוכר רגיל או דבש, מייפל ושוקולד.

אופן ההכנה

  1.  לערבב היטב בקערה את כל המצרכים לפי הסדר הרשום.
  2. שמים את השמן בסיר רחב ומחממים על אש בינונית. אחרי 3-2 דקות מכניסים לתוך הסיר ידית של כף עץ – אם
    מתחילות לצוץ בועות קטנות מסביב לידית, אתם יכולים להתחיל לטגן.
  3. למלא כף גלידה או כף גדושה מהתערובת  ולטגן כ-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן