פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

דגים ותפוחי אדמה קריספיים ברוטב צ'ימיצ'ורי

דגים ותפוחי אדמה קריספיים ברוטב צ'ימיצ'ורי

דגים ותפוחי אדמה

 

דגים ותפוחי אדמה קריספיים ברוטב צ'ימיצ'ורי. מתכון מושלם בחצי שעה לדג טרי בתנור עם תפוחי אדמה קריספיים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם. פתרון מצוין לארוחת צהריים שהגדולים והקטנים יאהבו מאוד.

דגים ותפוחי אדמה קריספיים ברוטב צ'ימיצ'ורי

מצרכים:

  • 2 יחידות פילה דניס טרי
  • 1/2 חבילת תפוחי אדמה קטנים או בינוניים חצויים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • חופן  כוסברה
  • חופן פטרוזיליה
  • 1 פלפל צ'ילי אדום
  • 1 בצל סגול בינוני
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. טוחנים במעבד מזון בפולסים קצרים פטרוזיליה, כוסברה, בצל, שום, פלפל  צ'ילי, מלח ופלפל לתערובת גסה.
  2. מוציאים לקערה ומוסיפים רבע כוס שמן זית ומיץ לימון ומערבבים היטב.
  3. מרפדים תבנית בינונית בנייר אפייה. יוצקים חצי מכמות הבלילה ומניחים תפוחי אדמה מעל. הופכים את תפוחי האדמה בבלילה ומניחים על הצד החתוך. אופים בחום שחומם מראש ל-180 מעלות חום עליון תחתון כ-15 דקות.
  4. מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומשאירים דלוק. מניחים את הדגים בתוך הבלילה שנשארה מעסים היטב. שמים את הדגים מעל תפוחי האדמה ויוצקים את הבלילה שנותרה. אופים עוד 15 דקות עד שהדגים מוכנים.

 

לעוד מתכוני דגים

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *