פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

ריבת לימון ננסי

ריבת לימון ננסי

הריבות משדרגות עוגות תפוזים או עוגות בחושות זה מוסיף המון טעם וארומה נפלאה. טוחנים במעבד מזון ומוסיפים לעוגות. אם אתם אוהבים טעם מר מתוק המתכון הזה בשבילכם. ראו כאן עוגת סולת תפוזים. חמתי זכרה לברכה הייתה מכינה ריבות תמיד. בכל פעם שהגענו לביקור הייתה צנצנת נוספת על השיש. "אני שואלת: מה הכנת לנו היום??"ריבת עגבניות" מה?? בעיקרון היא הכינה ריבות מהכל.

ריבת לימון ננסי

מצרכים

  • 1 קילו לימון ננסי חתוך לחצי ומגולען (לשמור את הגלעינים בפד גזה ולהכניס לסיר יש בהם פקטין החומר שגורם לקרישת הריבה)
  • 3 כוסות (600 גרם) סוכר רגיל
  • 2 עלי תימין טרי

הוראות הכנה

  1. מניחים לימונים בסיר בינוני, מוזגים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה. מבשלים חמש דקות ומסננים. מניחים בסיר את הלימונים המבושלים את הסוכר, גלעינים  ותימין ומבשלים מכוסה על אש בינונית עד המסת הסוכר.
  2.  מורידים את המכסה ומבשלים על אש קטנה תוך בעבוע עדין למשך שעה.
  3. מעקרים צנצנת זכוכית- שופכים לתוכה מים רותחים ומייבשים.(הטבילה במים רותחים הורגת את הבקטריות והחיידקים הלא רצויים. שומרים בצנצנת במקרר.
להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

  1. עשיתי הכל(ללא הקטע עם הגרעינים) הקליפה קשה ללעיסה, עד בלתי אפשרית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן