פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

פרגית עם בצלי שאלוט ותפוחי אדמה


עושים סדר במקרר מה שנכנס ראשון יוצא ראשון ומטופל בהתאם. אז יש לנו 5 פרגיות קטנות שנותרו בתבנית ועוד בצלי שאלוט ותפוחי אדמה קטנטנים בישלתי ארוחה ב-10 דקות עבודה עם טעמים נפלאים.
 

 
 

מצרכים ל-5 סועדים

  • 5 פרגיות קטנות פרוסות לרצועות
  • 6 בצלי שאלוט (שניים פרוסים)
  • 20 תפוחי אדמה קטנטנים שלמים או 4 בינוניים חתוכים לקוביות
  • 3 שיני שום
  • 1 פלפל צ'ילי אדום פרוס
  • 3 גבעולי סלרי קצוץ עם העלים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן קנולה

 

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את רצועות הבצלצלים, מוסיפים גם את הבצלצלים השלמים ומערבבים עם כף עץ.
  2. מוסיפים סלרי, פלפל צ'ילי מתבלים ומערבבים.
  3. .מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה.
  4. מניחים מעל את הפרגיות מבשלים כ-10 דקות, מוסיפים תפוחי אדמה מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.

 

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן