עושים סדר במקרר מה שנכנס ראשון יוצא ראשון ומטופל בהתאם. אז יש לנו 5 פרגיות קטנות שנותרו בתבנית ועוד בצלי שאלוט ותפוחי אדמה קטנטנים בישלתי ארוחה ב-10 דקות עבודה עם טעמים נפלאים.
מצרכים ל-5 סועדים
- 5 פרגיות קטנות פרוסות לרצועות
- 6 בצלי שאלוט (שניים פרוסים)
- 20 תפוחי אדמה קטנטנים שלמים או 4 בינוניים חתוכים לקוביות
- 3 שיני שום
- 1 פלפל צ'ילי אדום פרוס
- 3 גבעולי סלרי קצוץ עם העלים
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את רצועות הבצלצלים, מוסיפים גם את הבצלצלים השלמים ומערבבים עם כף עץ.
- מוסיפים סלרי, פלפל צ'ילי מתבלים ומערבבים.
- .מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה.
- מניחים מעל את הפרגיות מבשלים כ-10 דקות, מוסיפים תפוחי אדמה מנמיכים להבה ומבשלים כשעה.
Post Views: 2,034