פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

פסטה עם ארטישוק ופרגית בתיבול לימוני

פסטה עם ארטישוק

פסטה עם ארטישוק ופרגית בתיבול לימוני. את הפסטה שלי אני אוהבת ככה בלי יותר מדי רטבים ותיבול אגרסיבי. אפשר להחליף את הפרגית עם חזה עוף שלם חתוך לקוביות או לערבב את שניהם. מנה קלילה ומאוד טעימה. לנכדים ולילדים אני מכינה פסטות בכל מיני טעמים ותוספות שונות.

מצרכים:

  • חצי חבילה פסטה
  • 3 פרגיות חתוכות/חזה עוף בגודל 2 ס"מ בערך
  • כף קמח
  •  צנצנת ארטישוקים בשימורים
  • 2 כפות שמן זית (לפרגיות)
  • 2 עלי מרווה
  • בצל סגול בינוני חתוך גס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 3 כפות שמן זית לרוטב
  • כפית קליפת לימון
  •  עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

  1. מערבבים ממליחים ומפלפלים את הפרגיות/חזות עוף מערבבים עם הקמח ומנערים מעודפים.
  2. מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים 2 עלי מרווה ואת הפרגיות. מטגנים עד להזהבה קלה במשך 4-5 דקות. מוציאים לצלחת.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן מסננים.
  4. מסננים את הארטישוקים אם הם גדולים חותכים לרבעים.
  5. מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן זית, 2 עלי מרווה, את השום ואת הבצל ומערבבים. מוסיפים את הארטישוקים, מערבבים וממשיכים לבשל.
  6. מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת, קליפת ומיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
  7. מוסיפים עלי בזיליקום, מערבבים ומגישים.

לעוד מתכוני פסטה

**ההשראה למתכון מכאן

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן