פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגת ביסקוויטים קרם פטיסייר ואוראו

 

 

לא משנה מה מכינים וכמה מתאמצים בסוף הילדים זוכרים או מבקשים עוגת ביסקוויטים. נשארו לי המון פרודוקטים מחג השבועות אז טחנתי עוגיות אוראו דק, ערבבתי קרם פטיסייר מוכן של מימונס עם שמנת מתוקה ויצא מעדן!!!
מצרכים לתבנית בינונית חד פעמית
הכנת כוס קפה
2 כפות נס קפה רגיל או מגורען
מים פושרים
מצרכים למלית
2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
1 כוס חלב
1 קופסה קרם פטיסייר של מימונס או אינסטנט פודינג וניל צרפתי
8 עוגיות אוראו שלמות גרוסות דק

אופן ההכנה
1. מכינים כוס קפה בלי חלב.
2. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
3. מכניסים עוגיות אוראו למעבד מזון וטוחנים דק.
4. מקציפים שמנת מתוקה ,קרם פטיסייר וחלב עד לקבלת קצפת סמיכה.
5. מניחים בתבנית שכבה של פתיבר מרטיבים עם מעט מנוזל הקפה שהכנו.

6. מורחים קרם בנדיבות, מפזרים פירורי עוגיות אוראו וממשיכים ליצור שכבות נוספות של ביסקוויטים, קרם ועוגיות אוראו טחון. מסיימים בשכבה של קרם ומפזרים עליה את פירורי העוגיות אוראו.
7. מכסים את התבנית ומקררים במשך לילה שלם.

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *