פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגת ביסקוויטים קרם גבינה ושוקולד

עוגת ביסקוויטים קרם גבינה ושוקולד

עוגת ביסקוויטים קרם גבינה

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית כמו פעם בתוספת גבינת שמנת תותים ושוקולד השילוש הקדוש. עוגה שתמיד מצליחה וקלה במיוחד. בבלוג תמצאו עשרות מתכונים עם ביסקוויטים במליות מיוחדות.

עוגת ביסקוויטים קרם גבינה

עוגת ביסקוויטים קרם גבינה ושוקולד

מצרכים:

קרם וניל:

  • חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל צרפתי (80 גרם)
  • 250 גרם גבינת שמנת 5%
  • 2 מכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל)
  • 2 כפות אבקת סוכר

לשכבות עוגת ביסקוויטים

  • 32  עוגיות פתי בר וניל
  • 9 תותים

ציפוי שוקולד

  • 200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

  • 200 מ"ל שמנת מתוקה

קישוט

  • פיסטוק טחון

אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הווניל: בקערה מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג ואבקת סוכר עד לקבלת קרם יציב לא קשה. מוסיפים גבינה ומקציפים עד קבלת קרם אוורירי.
  2. מרכיבים ומקפיאים שעה: מניחים על משטח העבודה רצועת נייר אלומיניום ארוכה, מעל ניילון נצמד באותו גודל.
  3. מסדרים באופן צמוד במרכז נייר האלומיניום 12 ביסקוויטים,3 באורך 4 לרוחב. שימו לב – מניחים את הביסקוויטים לאורך. מורחים 1/4 מהקרם בשכבה אחידה מעל הביסקוויטים.
  4. מניחים באופן צמוד מעל הקרם עוד שכבת ביסקוויטים 3 טורים של 4 ביסקוויטים.
  5. מורחים קרם מיישרים ובשכבה האחרונה מניחים רק את הטורים הצדדיים לאורך בצד ימין ושמאל ובאמצע מסדרים את התותים צמוד.
  6. משחילים ידיים מתחת לנייר האלומיניום והניילון הנצמד מימין ומשמאל, מרימים ומצמידים את הידיים כך ששורות הביסקוויטים מימין ומשמאל ייפגשו למעלה במרכז.
  7. מקפלים את נייר האלומיניום להידוק הפירמידה ומעבירים בזהירות למקפיא לחצי שעה להתייצבות.
  8. מוציאים מצפים את כל העוגה בקרם שנותר ומקפיאים עוד חצי שעה.
  9. ממסים במיקרו שוקולד מריר ושמנת מתוקה בפולסים עד להמסה מלאה. מערבבים היטב.
  10. פותחים את קיפולי נייר האלומיניום. מוזגים על העוגה את הגנאש עד לכיסוי מלא או חלקי.
  11. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, לספיגת טעמים וריכוך הביסקוויטים.
  12. שומרים במקרר ומגישים קר.
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן