פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

סלט כרובית על טחינה

סלט כרובית על טחינה

סלט כרובית על טחינה סלט כרובית על טחינה כמה פשוט ככה טעים. את הכרובית מפרקים לפרחים קטנים מתבלים במלח פלפל שום ושמן זית. מכניסים לתנור חם ואופים עד הזהבה. בינתיים מכינים טחינה כמו שאתם אוהבים מתובלת וטעימה, יוצקים לצלחת מניחים את פרחי הכרובית מעל סוחטים עגבניות בשלות ופלפל חריף.

 

מצרכים לכרובית

  • פרחי כרובית מחצי כרובית בינונית
  • שן שום כתוש
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית

להגשה

  • 2 עגבניות בשלות
  • 1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
  • חופן שקדים מולבנים קלויים על מחבת יבשה

אופן ההכנה

  1. מתבלים את פרחי הכרובית בשמן זית, מלח, שום ופלפל שחור גרוס. מערבבים היטב מניחים על נייר אפייה, מעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כחצי שעה או עד שמזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
  2. בינתיים מכינים טחינה.

מצרכים לטחינה

  • 1 כוס טחינה אני משתמשת באל-ארז
  • 1/2 כוס מים קרים לפי הצורך
  • 1/4 כוס לימון סחוט טרי
  • כפית מלח
  • 1 שום כתוש

אופן ההכנה

  1. מערבבים היטב את כל המרכיבים טועמים ומתקנים תיבול

להגשה

  1. יוצקים את הטחינה על צלחת שטוחה מפזרים את פרחי הכרובית, מעל סוחטים את העגבניות ומניחים פלפל חריף עפ"י הצורך ומגישים.

**למתכונים עם כרובית

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *