פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

סלטון עגבניות צלויות על לבנה

סלטון עגבניות צלויות על לבנה

סלטון עגבניות צלויות ולבנה

סלטון עגבניות צלויות על לבנה. מנה קלילה ומרעננת בכמה דקות. בזמן שאתם צולים את העגבניות תקצצו את הפטרוזיליה נענע והבצל,בינתיים תחממו מחבט ותקלו את השקדים תוציאו

מהתנור את העגבניות תיצקו את הלבנה ותניחו את העגבניות הצלויות והסלטון מעל עם מעט שמן זית וסומק.

 

מצרכים:

עגבניות צלויות:

  • 10 עגבניות שרי
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח דק
  • קורט פלפל שחור גרוס

סלטון ירוק:

  • חופן עלי פטרוזיליה (בערך 50 גרם)
  • 6 עלי נענע נענע
  • 1 בצל סגול פרוס
  • חופן גפרורי שקדים או צנוברים קלויים
  • 10 עגבניות שרי צלויות (בתנור או מחבת)
  • שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • קורט מלח דק
  • קורט סומק
  • לבנה איכותית

אופן ההכנה

  1. להניח בתבנית עם נייר אפייה עגבניות שרי, לתבל בשמן זית מלח ופלפל.
    לאפות בטורבו בתנור של כ- 200 מעלות או לצרוב במחבת חמה לזמן קצר עד שמתקבלת השחמה להניח בצד.
  2. לערב את כל שאר המרכיבים, לתבל בשמן זית לימון  ומלח.

להרכבת המנה:

  1. לשפוך את הלבנה סביב ומעט באמצע הצלחת.
  2. להניח את העגבניות הצלויות במרכז הצלחת ומעל את הסלטון.
  3. לקשט עם השקדים הקלויים ולתבל עם סומק ושמן זית.

 

סלטים טריים

**אפשר להוסיף זוקיני/אבוקדו לשידרוג

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *