פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

סירות פיצה פסטו וזיתים

זהסירות פיצה

סירות פיצה פסטו וזיתים. כל מה שאני הכי אוהבת בפיצה שלי זה מלית של גבינת מוצרלה וגבינה צהובה עגבניות טריות וגמבה זיתי קלמטה את כל זה עוטף בצק פיצה מצונן מהמקרר ב-10 דקות הכנה. אפשר כמובן לקנות פסטו מוכן אני מעדיפה להכין בבית יש לי עציץ ענק במרפסת בכל פעם קוצצת מכינה ומעבירה למקרר. רצוי לאכול מייד לאחר האפייה.

סירות פיצה

 

מצרכים ל-9 סירות 

  • בצק פיצה מצונן של שמרית
  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי (mutti)+רבע כוס מים
  • פסטו בזיליקום
  • חצי גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • עגבנייה חתוכה לקוביות
  • 200 גרם מוצרלה מגורדת
  • 100 גבינה צהובה מגורדת
  • חופן זיתי קלמטה
  • שמן זית
  • שומשום

אופן ההכנה

  1. מוציאים בצק פיצה מצונן מהמקרר. מרדדים מעט ומחלקים את הבצק ל-9 ריבועים.
  2. מקפלים פנימה את שולי הבצק עד שמתקבלת מעין סירה מהדקים היטב בקצוות.
  3. מניחים מעל לבצק גבינת מוצרלה, גבינה צהובה, פסטו, גמבה ועגבניות. מניחים 2 כפות מהרוטב עגבניות וזיתים.
  4. מורחים מעט שמן זית בשולי הבצק ומפזרים שומשום.
  5. אופים  בטורבו בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.

 

**בשיתוף שמרית אפייה ביתית

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן