פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

סירות בצק במילוי בשר עם פטנט

סירות בשר

סירות בצק במילוי בשר עם פטנט. בצק ממולא מתוק או מלוח אני מעדיפה מלוח. אם זה במנות קטנות אז תוספת של סלט ירקות בכל הצבעים אני מסודרת. המאפה הזה נולד בטעות כי נשאר לי בשר מתבשיל קציצות שתכננתי לסופ"ש. הוספתי קצת תיבול ,עגבנייה ופלפל חריף ומילאתי בצק פיצה מצונן שנמצא תמיד במקרר. את המאפה הכנתי בצורה אחרת ומעט טריקית. מילאתי עם הבשר סגרתי והפכתי. לקחתי סכין חדה וחרצתי לאורך בלי לגלגל יצא מאפה משגע באפס מאמץ.

סירות בשר

מצרכים ל-10 מאפים

  • חבילת בצק פיצה של שמרית
  •  250 גרם בשר בקר טחון
  • בצל סגול בינוני חתוך לרבעים
  • עגבנייה קטנה חתוכה לרבעים
  • חופן כוסברה
  • 2 שיני שום
  • פלפל ירוק חריף
  • 1כף רסק עגבניות
  • כפית פפריקה מתוקה
  •  1/4כפית שבבי צ’ילי יבש
  • 1/2כפית מלח
  • כפית בהרט
  • 1/4כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות צנוברים
  • 1כף שמן זית

אופן ההכנה

  1. מכניסים למעבד מזון כוסברה, בצל, שום, עגבנייה ופלפל חריף. טוחנים גס ומסננים היטב את התערובת.
  2. מעבירים לקערה מוסיפים את הבשר מתבלים במלח, פלפל שחור, פלפל צ'ילי, בהרט ופפריקה מתוקה. מוסיפים כף רסק עגבניות ומערבבים היטב. מניחים בצד 10 דקות.(בקיץ מעבירים למקרר).
  3. מוציאים מהמקרר בצק פיצה משטחים וקורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ. ממלאים כף מהתערובת סוגרים את כל הקצוות והופכים. לוקחים סכין חדה וחורצים לאורך בעדינות. פותחים מעט ומשטחים עם הידיים ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
  4. מורחים שמן זית סביב המאפה ואופים בחום שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו כ-25 דקות.
  5. להגשה מכינים טחינה מזלפים מעל ומפזרים צנוברים.

 

**בשיתוף שמרית אפייה ביתית

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן