פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

מגולגלות ריבת תאנים

מגולגלות ריבת תאנים

מגולגלות ריבת תאנים

מגולגלות ריבת תאנים הכי טעימות שאכלתם. את ריבת התאנים אני מכינה בכל שנה כשמתחילה העונה. קונה כמות בשוק הנפלא שלנו ומכינה ריבות. את הריבות אני מקפיאה נשמר המון זמן ומכינה עוגיות בדרך כלל מגולגלות זה משתלב נפלא עם הבצק הפריך.

ריבת תאנים ביין מתוק

מצרכים ל-4 גלילים:

  • 1/2 קילו קמח רגיל
  • 200 גרם נטורינה או חמאה רכה
  • 1/4 כוס שמן קנולה(60 מ"ל)
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים או מים(120 מ"ל)
  • קליפה מגוררת מתפוז
  • שקית אבקת אפיה
  • שקית סוכר וניל
  • 1/4 כוס סוכר(60 גרם)
  • 2 כפות שקדים טחונים דק

מלית ריבת תאנים/תמרים/ממרח שוקולד

אופן ההכנה

  1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה מעבדים את כל המצרכים עד לקבלת כדור בצק אחיד. מעבירים למקרר לחצי שעה.
  2. מחלקית את הבצק ל-4 כדורים, מרדדים כל כדור על נייר אפייה מקומח מעט, מורחים את המלית שבחרתם. את המלית ריבת תאנים טחנתי במעבד מזון והוספתי אגוזי מלך.
  3. מגלגלים לרולדה, פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מחממים מראש תנור ל-180 מעלות ואופים כ-25 דקות תלוי בתנור שלכם עד להזהבה קלה.
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן