כדורי שוקולד אגוזי לוז ומרציפן
כדורי שוקולד אגוזי לוז ומרציפן חלומיים גם למי שלא חובב מרציפן. כדור אחד ביום יספיק בהחלט!!!
מצרכים ל-30 יחידות
- 200 גר` אגוזי לוז קלויים וטחונים גס
- 200 גר` שקדים טחונים גס
- 150 גר` קוקוס
- 1 כפית תמצית שקדים
- 300 גר` מרציפן מוכן מגורר גס
- 3 ביצים גודל L
- 1/4 כוס מים
- 1/2 כוס קורנפלור
לציפוי:
200 גר` שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים,מים,לערבב עד לאיחוד החומרים.
- בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות, להניח בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
- לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. לא לייבש את העוגיות כי אז תאבד העסיסיות, לצנן היטב.
- להמס במיקרוגל שוקולד ושמן ,לערבב היטב לטבול את העוגייה בשוקולד המומס(אפשר להיעזר במזלג) עד לכיסוי מלא.
כך את כל השאר בכל פעם עוגייה אחת.
Post Views: 3,470