פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

אמפנדס מאפה במילוי בשר

אמפנדס מאפה במילוי בשר
אמפנדס מאפה מושלם במילוי בשר
אמפנדס מאפה מושלם במילוי בשר מבצק רך ונוח,ניתן לטגן את הבצק עם המלית ולהקפיא. אני החלטתי לאפות יצא מושלם קריספי וטעים. את הרידוד עשיתי עם מכונת פסטה כי רציתי בצק דק עם הרבה מילוי.
אפשר כמובן לחלק את הבצק לכדורים בגודל הרצוי ולרדד עם מערוך.

מצרכים

  • 3 כוסות קמח לבן (420 גרם)
  •  1/3 כוס שמן קנולה (60 מ"ל)
  •  1 כף מיונז
  •  1/2 כוס מים פושרים לפי הצורך
  •  1 כפית מלח
  •  1 כף סוכר
  •  ביצה להברשה ושומשום

למילוי

  • 350 גרם בשר טחון ( מומלץ צלעות מס 2)
  • 1 בצל לבן גדול – קצוץ דק
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אורגנו
  •  1/4 כפית פלפל שחור
  •  כפית מלח
  •  1 כף שמן
  •  1/2 כפית עריסה

אופן הכנת הבצק

  1. שמים את כל החומרים בקערה. מערבבים את המצרכים במיקסר או ביד עד לקבלת בצק רך ונעים. מניחים במקרר לחצי שעה.
  2. פותחים את הבצק ויוצרים נקניק ארוך. חותכים את הבצק ל-12 חתיכות מכדררים לכדור בינוני ,יוצרים מכל חתיכה עיגול, רצוי כמה שיותר דק. מכניסים לכל עיגול את תערובת הבשר וסוגרים את האמפנדס.
  3. לשימוש במכונת פסטה,חילקתי את הבצק ל-4 ורידדתי במכונת פסטה. קרצתי עיגולים בקוטר 8 ס"מ מילאתי וסגרתי.
  4. מניחים נייר אפיה על תבנית אפיה ומניחים את האמפנדס בתבנית.
  5. מורחים את האמפנדס בביצה ומעט שומשום.
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות חום סטטי עד להזהבה כ-20 דקות.

    אופן הכנת המלית

  7. שמים כף שמן במחבת גדולה מטגנים את הבצל הלבן עד להשחמה ומערבבים כל הזמן תוך כדי הטיגון. מוסיפים בצל ירוק ואורגנו.
    מוסיפים פלפל לבן מלח ואת שאר התבלינים.מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים.
  8. מבשלים את הבשר עד לספיגת כל הנוזלים.
  9. מניחים בצד לקירור.
*ניתן להוסיף למלית ביצה קשה קצוצה וזיתים קצוצים ללא חרצנים.
*מתכון מכאן עם מעט שינויים והתאמות

לעוד מתכונים לחצו כאן

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן