אורז עם אטריות אצלנו קבוע בכל ארוחה ולא משנה מה אוכלים כי כולם ממש אוהבים. פשוט וקל. אימי ז"ל הוסיפה מרק עוף. בתחילת דרכי גם אני כמו כולם השתמשתי במרק עוף. היום משתדלת להכין ציר עוף מקפיאה ומשתמשת לכל התבשילים.
מצרכים
- 2 כוסות אורז בסמטי
- כוס אטריות דקיקות
- כפית מלח
- 3 כפות שמן קנולה
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 4 כוסות מים
אופן ההכנה
- מחממים שמן בסיר, מוסיפים אטריות ומטגנים עד להשחמה.
- שוטפים ומסננים את האורז, מוסיפים לאטריות מטגנים עוד שתי דקות. מתבלים במלח פלפל מערבבים ומוסיפים מים. מרתיחים מכסים את הסיר ומנמיכים להבה. מבשלים עד לספיגת הנוזלים כ-20 דקות.
Post Views: 1,895