פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

פלפלים בכל מיני צבעים

 

מצרכים ל-6 מנות

למלית:
  • 400 גר' בשר בקר טחון
  • 1 כוס אורז עגול שטוף
  • 1 כפית מלח
  • 2 שיני שום
  • חופן כוסברה
  • מעט נענע
  • 1/4 כפית ראס אל חנות
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • 1 בצל קצוץ
לרוטב:
  • 2 גמבה אדומה
  • 2 גמבה צהובה
  • 2 גמבה ירוק בהיר
  • 2 גזרים חתוכים לפרוסות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 קופסת עגבניות  מרוסקות (mutti)/ עגבנות טריות
  • 2 כוסות מים
  • 1/4 כוס שמן קנולה/זית

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים את חומרי המלית ומניחים בצד, עד להכנת הרוטב.
  2. בסיר רחב מחממים את השמן, מוסיפים פרוסות גזר ומטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
  3. מוסיפים קופסת עגבניות ,פפריקה, מלח, סוכר ופלפל שחור. מערבבים מוסיפים כוס מים, מבשלים כ-10 דקות.
  4. חותכים את ראשי הפלפלים ושומרים.
  5. מנקים את הפלפלים מגרעינים ,וממלאים בתערובת האורז והבשר.
  6. מניחים בסיר ושמים כף מהרוטב בכל פלפל. מכסים את הפלפלים עם ראשי הפלפלים.
  7. מבשלים כ-15 דקות עד לרתיחה מנמיכים ומבשלים עוד כחצי שעה עד שהרוטב מצטמצם.
**אפשר להוסיף פלפל חריף, גזר, חצילים
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *