פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

את עוגיות "טולטול"(הן קרואות כך ע"ש כלתי אביטל)אני מכינה פעם בשבועיים כאשר בני וכלתי מגיעים לביקור. כמו בכל פעם כלתי שולחת הודעה לוודא שלא שכחתי להכין לה עוגיות וזה בכלל לא משנה אם יש מבחר עוגיות אחר היא לא מוותרת!!

עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

מצרכים

  • 2 כוסות קמח רגיל(280 גרם)
  • 1 אבקת אפיה(10 גרם)
  • 3/4 כוס קורנפלור (100 גרם)
  • 1/2 כוס אבקת שקדים מולבנים(50 גרם)
  • כפית קליפת לימון מגוררת
  • כף תמצית וניל
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 120 גרם חמאה בטמפ' החדר
  • 60 גרם מחמאה מומסת/נטורינה
  • ביצה+ חלמון בגודל L
  • 2 כפות שמנת מתוקה
למילוי:

ריבת תות

אופן ההכנה

  1. מנפים לקערה את כל המצרכים היבשים קמח, אבקת אפיה, קורנפלור, אינסטנט, סוכר, אבקת סוכר, אבקת שקדים כולל גרידת לימון.
  2. מוסיפים את החמאה החתוכה לקוביות מערבבים בוו גיטרה עד לקבלת בצק פירורי.
  3. מוסיפים מחמאה מומסת, תמצית וניל, ביצה חלמון ביצה ושמנת מתוקה, לשים עד לקבלת כדור בצק.
  4.  מצננים במקרר כארבעים דקות.
  5. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 3-4 מ"מ.
  6. קורצים צורות על פי בחירה, רצוי שחלק אחד יהיה עם חור.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך כ- 15 דקות.(העוגיות צריכות להישאר בהירות).ממלאים בריבה, שוקולד, פרג וכו'.

עוגיות חמאה במילוי ריבת תות

להדפסת המתכון לחצו כאן

2 תגובות

  1. שלום לך
    אין כוסות חד פעמי
    איך אני מודדת את הכמויות בכוסות המדידה ?
    או לפי משקל
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *