פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

צלי בקר ותפוחי אדמה

צלי בקר ותפוחי אדמה

צלי בקר ותפוחי אדמה

צלי בקר ותפוחי אדמה נימוח בתוספת פטריות והמון שום. את התבשיל הנפלא הזה אימי ז"ל היתה מכינה לי כי היא ידעה כמה אהבתי את השילוב הנפלא הזה.

בלי המון תבלינים טעמים עדינים מעין גולש מרוקאי. רצוי לבשל מראש את הבשר לצנן ולהכניס למקרר. חשוב לשמור את הציר לשאר התבשילים שלכם.

צלי בקר ותפוחי אדמה

מצרכים ל-6 מנות

  • 1 ק"ג בשר בקר (מספר 5)
  • 8 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית כמון טחון
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • קופסת פטריות שמפיניון חתוכים לרבעים
  • חופן כוסברה
  • מים לכיסוי התבשיל

לבישול הבשר

  • 3 עלי דפנה
  • 5 פלפל אנגלי
  • כפית כורכום

אופן ההכנה

  1. פורסים את הבשר מכניסים לסיר מוסיפים עלי דפנה,פלפל אנגלי וכורכום מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומבשלים כשעתיים עד לריכוך הבשר. מצננים ומעבירים למקרר.(אפשר להכין מראש).
  2. מוציאים את הבשר מהמקרר מסננים ושומרים את הנוזלים. חותכים את פרוסות הבשר לקוביות 3×3 מניחים בסיר רחב, מתבלים במלח,כמון,פפריקה מתוקה,פפריקה חריפה,פלפל שחור גרוס ושמן.מוסיפים מים עד לכיסוי מבשלים כחצי שעה. מוסיפים תפוחי אדמה, פטריות ושיני שום וממשיכים לבשל עד שרוב הנוזלים מתאדים ונשאר מספיק רוטב מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.

 

**לתבשילי בשר

 

 

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן