פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
האינסטגרם שלי
הפייסבוק שלי

עוגיות פיצוחים ללא קמח

עוגיות פיצוחים ללא קמח

עוגיות פיצוחים

עוגיות פיצוחים ללא קמח עשירות בחלבון פריכות ומזינות. המון שנים אני מכינה אותן ורק עכשיו שמתי לב שהן לא בבלוג.

אז אם גם אתם אוהבים נשנושים מתוקים אבל מנסים לשמור על תזונה מאוזנת,העוגיות האלה בשבילכם.

הן מושלמות ליד הקפה,אחרי אימון או כארוחת ביניים קטנה שמספקת אנרגיה לאורך זמן. הכנה פשוטה מערבבים את הפיצוחים והסוכר מוסיפים חלבונים ומניחים עם כף בתבנית.

אפייה 14 דקות ב-180 מעלות תנו להן להצטנן ואז תוציאו מהתבנית.

 

מצרכים(40 עוגיות בקוטר 4 ס"מ)

  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
  • 100 גרם שומשום מלא או רגיל
  • 100 גרם גרעיני דלעת
  • 100 גרם גרעיני חמנייה
  • 100 גרם סוכר דמררה(חום בהיר)
  • 2 חלבונים בגודל L
  • כפית תמצית וניל
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור במצב סטטי ל-180 מעלות.
  2. בוררים את השומשום,מוסיפים לקערה עם כל הפיצוחים ומערבבים.
  3. מוסיפים חלבונים ותמצית וניל מערבבים עד שכל הפיצוחים מכוסים עם החלבונים.
  4. מניחים נייר אפייה בתבנית התנור,לוקחים כף מהבלילה ומניחים בצורת עיגול נעזרים בכף,משטחים מעט.
  5. אופים בתנור כ-14 דקות עד להזהבה קלה. מצננים היטב מעבירים לצנצנת אטומה.

 

להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *