סלט כרובית תפוחי אדמה וחומוס
כרובית תפוחי אדמה וחומוס הירקות שאני הכי אוהבת. סלט מעולה פיקנטי מזין ומשביע. את הסלט הכנתי לשישי עם שאר הסלטים שאני מכינה קבוע. הילדים אהבו ביקשו להכניס את הסלט באופן קבוע.
מצרכים:
- כרובית בינונית/קטנה טרייה, מפורקות לתפרחות
- 2 כוסות גרגירי חומוס מקופסא מסוננים
- 2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
משרה לכרובית ולחומוס
- 1/4 כוס שמן זית
- 4 שיני שום כתוש
- חצי לימון סחוט טרי
- 1/2 כפית כמון טחון
- כף קורנפלור
- כפית פפריקה מתוקה
- 1/2כפית פפריקה חריפה
- כפית מלח דק
- חופן כוסברה קצוצה דק
- חופן צנוברים קלויים במחבת יבשה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות טורבו.
- מערבבים בקערה את חומרי המשרה. מוסיפים את הכרוביות, תפוחי אדמה וגרגרי חומוס, מערבבים היטב ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות טורבו 30-45 דקות לערך או עד להזהבה. מערבבים מידי פעם.
- מוציאים מהתנור מצננים מעט. מכינים טחינה ומניחים מעל את הסלט מפזרים מעט כוסברה וצנוברים ומגישים.
Post Views: 865